Over Ons

Wij brengen je in beweging. Omdat beweging je maakt.

Weet je nog die eerste wiebelende fietstocht zonder zijwieltjes, de wind door je haren?

Of de pure vreugde van het sprinten over een veld, met het gevoel dat je kon vliegen?

Beweging is meer dan alleen van punt A naar punt B komen - het gaat over het gevoel dat je leeft, verbonden bent en dat je alles kunt overwinnen.

Hier bij Vitavix begrijpen we dat.

We hebben het allemaal meegemaakt - aan de kant gezet door blessures, gefrustreerd door beperkingen en het gevoel dat die vonk van beweging misschien wel voor altijd verdwenen is.

Maar we zijn ook een stelletje bewegingsfanaten die zich hebben teruggeworsteld van revalidatiesessies die aanvoelden als martelingen, hebben gestreden tegen chronische pijn en tegenslagen hebben moeten incasseren die de meeste mensen de das om zouden doen.

Wij zijn anders omdat we het grotere plaatje zien.

Revalidatie is zeker belangrijk, maar echte mobiliteit gaat dieper. Het gaat erom dat je je goed in je vel voelt, zowel mentaal als fysiek. 

Vergeet de roestige halters en saaie oefenbanden. We hebben een selectie gemaakt van innovatieve producten die verder gaan dan de basis.

We hebben ook uit eerste hand de ongelooflijke kracht gezien van een ondersteunende gemeenschap, een beetje vindingrijkheid en pure vastberadenheid om weer met verve te gaan bewegen.

Daarom bestaat Vitavix. Wij zijn jouw gids op het pad naar het herwinnen van je actieve leven. Het maakt niet uit waar je begint, wij geven je met passie de tools en inspiratie die je nodig hebt om weer te bewegen.

Maar het gaat niet alleen om de uitrusting.

Ons team van gezondheidsstrijders en fitnessenthousiastelingen is er om je grootste cheerleaders te zijn. Ze beantwoorden je vragen met een glimlach en een gezonde dosis liefde, begeleiden je door je programma en vieren je overwinningen (groot en klein) onderweg.

Dus of je nu herstellende bent van een blessure, een aandoening onder controle hebt of je gewoon op je best wilt voelen, ga met ons mee op deze inspirerende reis. De weg naar het herontdekken van het plezier in bewegen begint hier, bij Vitavix.

Laten we die vonk samen opnieuw ontsteken, stap voor stap.